Wie ben ik
15852
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15852,bridge-core-2.4.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Ik ontmoet kinderen voorbij bepaald gedrag.

MIJN VERHAAL

Wonend in het prachtige, bourgondische Den Bosch met mijn vriend en onze hond. Ik coach kinderen, jongeren en of (hun) ouders en daarnaast ben ik ook werkzaam als Pedagogisch Coach en Beleidsmedewerker in de kinderopvang.

 

Iedereen heeft zijn eigen verhaal en gevulde rugzak waardoor je gevormd wordt in het leven. Ook ik heb te maken gehad met verschillende thema’s, die mij hebben gemaakt tot de persoon wie ik nu ben en waar ik sta. Mijn wens is om anderen te helpen en inspireren om zichzelf te omarmen en de beste versie van zichzelf te worden. 

 

Ik ben opgeleid tot Kindercoach, Gezinscoach, Coach Therapeutische Kinderyoga, Pedagogisch Coach en Beleidsmedewerker met als specialisatie trainer bij New Beginnings voor echtscheiding.

Na mijn studie Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker voelde ik dat ik meer wilde inzoomen op het individuele stuk. Ik ervaar het als een uitdaging om samen op zoek te gaan naar de onderliggende boodschap.