Echtscheiding
15900
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15900,bridge-core-2.4.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Je eigen pijn opzij zetten en het leven weer oppakken, is lastig.

ECHTSCHEIDING

Scheiding is een heftige en ingrijpende periode en heeft een grote impact. Niet alleen voor jou maar ook voor je kinderen. Juist in deze periode hebben jouw kinderen een stevige ouder nodig, die er helemaal voor ze is. Dit is niet zo eenvoudig doordat je zelf ook aangeslagen en emotioneel bent. Je eigen pijn opzij zetten en het leven weer oppakken, is lastig.

 

Als ervaringsdeskundige vanuit de kind rol, weet ik hoe heftig en emotioneel een scheiding is. Mijn ouders zijn gescheiden in mijn vierde levensjaar en dit heeft als kind veel met mij gedaan. Hierdoor heb ik mijn missie ontwikkeld om kinderen een scheiding als minder heftig te laten ervaren en ouders te ondersteunen om meer positiviteit, balans en plezier in het nieuwe gezin te brengen. 

 

Als trainer van het New Beginnings programma en als ervaringsdeskundige, leer ik jou onder andere hoe je je kinderen het beste kunt helpen, leer je over het verstevigen van de basis in jouw nieuwe gezin, hoe je ervoor zorgt dat kinderen meer met jou gaan delen en hoe je ze buiten de conflicten tussen jou en je ex-partner houdt. 

 

Door de focus te verschuiven van de scheiding naar jouzelf en jouw gezin komt er weer meer controle, balans en rust in jouw gezinsleven. Je voelt je krachtiger en meer zelfverzekerd over jouw rol als ouder. 

Trust the magic of New Beginnings!

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Wil je graag meer weten over mijn werkwijze, New Beginnings of hoe ik jou en jouw gezin kan ondersteunen? Neem gerust contact met mij op.

NIEUWSCHIERIG GEWORDEN?

Nieuwschierig geworden of heb je nog vragen? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact op!