Therapeutische kinderyoga
15904
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15904,bridge-core-2.4.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

“Je kan pas goed vliegen als je goed kan landen.”

THERAPEUTISCHE KINDERYOGA

In het leven van jouw kind gebeurt veel, hij of zij heeft te maken met veel prikkels en een steeds groter wordende wereld. Social Media is daar een verlengstuk van. Door deze mogelijkheden zijn kinderen veel naar buiten gericht, zitten hoog in hun energie en leven veelal in hun hoofd. Het is belangrijk dat kinderen de aandacht naar binnen kunnen richten, kunnen gronden en leren luisteren naar hun lichaam om te ervaren wat ze voelen, wie ze zijn en wat ze willen. 

 

Kinderen spiegelen deze tijd en dat uit zich in bepaald gedrag. Denk aan spanningsklachten, psychosomatische klachten, faalangst, onzekerheid of teruggetrokken gedrag. Kinderen kunnen tools nodig hebben om te reguleren, bij zichzelf te komen en te blijven.

 

Bij Therapeutische Kinderyoga werk ik ervaringsgericht vanuit het lichaam en gevoel. Door yogahoudingen, helende verhalen, gronding en ontspanningsoefeningen, spelletjes, affirmaties, (zelf) massagetechnieken en creatieve verwerkingsopdrachten help ik kinderen de kracht in zichzelf (opnieuw ) te ontdekken.

“It’s not about being good at something. It’s about being good to yourself”

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Wil je graag meer weten over therapeutische kinderyoga? En of dit helpend kan zijn voor jouw kind? Neem gerust contact met mij op.